Τραγική επιτυχία της κυβέρνησης

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία του ΙΚΑ, 528.000 υπάλληλοι (τρεις στους δέκα ασφαλισμένους στο Ταμείο) που εργάζονται με μερική απασχόληση αμείβονται με μέσο μηνιαίο μισθό 403 ευρώ, δηλαδή περίπου 338 ευρώ καθαρά. Ο μισθός αυτός είναι χαμηλότερος από το ελάχιστο επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ.

Ο μέσος μισθός για πλήρη απασχόληση είναι περίπου 850 ευρώ καθαρά σε 12μηνη βάση αν υπολογιοστούν και τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα.

Βέβαια, θα απαντήσουν κάποιοι, στη Βουλγαρία υπάρχουν ακόμα πιο χαμηλοί μισθοί. Σωστό. Όμως εκεί, οι τιμές στα βασικά καταναλωτικά αγαθά είναι πολύ πιο χαμηλά! Άρα, Ελλάδα – Βουλγαρία, τουλάχιστον ισοπαλία!

Μέγα επίτευγμα των κυβερνώντων, που δυστυχώς, έχοντας πλέον το ακαταλόγιστο, συνεχίζουν να επαίρονται για την επιτυχία τους…


Πηγή: thepaper.gr

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το tsantiri.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.