Η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Το ποσό των 1,138 δισ. ευρώ άντλησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), κατόπιν της δημοπρασίας εντόκων γραμματίων, εξάμηνης διάρκειας.

Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97%, ενώ οι συνολικές προσφορές υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό (875 εκατ. ευρώ) κατά 1,3 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βα­σικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2014  δανειστηκαμε εντοκα εξαμηνα με 2% σημερα με 2,97%, 13Οκτωβριου 2009 το καλυτερο ρεκορ δανεισμου με 0,59% στα 6 μηνα εντοκα!!!!!


Πηγή: thepaper.gr

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το tsantiri.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.