Ο chef Jesse Schenker, ένα από τα «αστέρια» στον χώρο της μαγειρικής στη Νέα Υόρκη, έχει την απόλυτη συμβουλή για να ψήνετε, σοτάρετε ή βράζετε το κρέας σας, ώστε να βγαίνει πάντα υπέροχο, ζουμερό και με πλούσια, γεμάτη γεύση.

Ο ίδιος, κάθε φορά που έχει να μαγειρέψει κρέας, φροντίζει πάντα να το αφήνει εκτός ψυγείου για μία με δύο ώρες, ώστε να παίρνει θερμοκρασία δωματίου. Έτσι εξασφαλίζει ένα τέλεια μαγειρεμένο κομμάτι κρέας, κάθε φορά.

Μην βιαστείτε λοιπόν να μαγειρέψετε το κρέας σας με το που το βγάλετε από το ψυγείο. Δώστε του λίγο χρόνο και η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Πηγή: queen.gr

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το tsantiri.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.